PLAY-AV logo white on black without the slogan

Over ons

PLAY-AV logo white on black with slogan

Wie zijn wij

PLAY-AV is een bedrijf gespecialiseerd in de verzorging van en de verhuur/verkoop van audiovisuele apparatuur en allerlei andere benodigdheden om uw evenement of gelegenheid tot een succes te maken.

Wij streven er naar om elke ervaring fantastisch te maken, met als nieuwe slogan: Creating Amazing Experiences.

Wij bieden de ultieme ervaring door onze resultaatgerichte en praktische aanpak, welke past binnen elk gesteld budget.

Waar het is begonnen

Al jaren zijn wij bezig in de audiovisuele branche, dit is begonnen bij een jeugdcentrum in Someren. Hier ben ik bij hun eerste buiten evenement begonnen met de opbouw/afbouw en het bedienen van licht. Sindsdien ben ik niet meer weg te denken bij deze locatie, verder hielp ik al een aantal jaren kleine collega bedrijven met hun producties en dit heeft ervoor gezorgd dat wij zijn gestart met een officieel bedrijf.

Sinds januari 2018 staat Party+ officieel ingeschreven bij de KvK te Eindhoven. Sindsdien zijn we erg gaan uitbreiden met zowel kennis als apparatuur. Vanaf juni 2024 gaat Party+ echter verder onder een nieuwe naam namelijk P-AV!

Vanaf het moment dat we staan ingeschreven is onze klantenkring als maar uit gaan breiden van enkele klanten tot nu wel tientallen! Deze bedrijven variëren van kleine bedrijven in de lokale markt, tot bedrijven gevestigd in heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door

Klantvriendelijkheid

Doelgerichtheid

Kwaliteit

Hebben wij uw interesse gewekt?

Indien uw interesse is gewekt en u meer informatie wenst over onze diensten of mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.